marți, decembrie 20, 2011

Dac-am zis ca o sa fiu Mister, apoi sunt!

...

bai m-am inscris la concursul de Mister de la party-ul de Craciun al Mediafax Group. cu gandul sa-l castig. asta pentru ca imi zicea cineva ca dumnezeu cu d mare nu se baga in ce vreau, doar aproba. si stiam ca pot, stiam ca am si fani/fane, sunt baiat simpatic, istet si dragut, am verbele la mine si zambetul ravasitor. de ochi nu mai zic, ca era semilumina in el grande comandante. si-asa ca am castigat. cu Mihaela alaturi, fata mea de la sex.gen :D

ce-am castigat? pe langa zambetele unei blonde care ciocnea cu mine de cate ori ma vedea? doua zile libere si o zi de cazare free la cabana susai. sa mergem zic, musai.

si-a fost o seara supertare. cu dansuri la sold si obraji atinsi, cu rasete si cor ad-hoc, cu sefi adormiti pe bancute, cu fete cochete iesite din gaoacea unor birouri prea stramte pentru cat de frumoase sunt. si-a fost fun si ca Panda a castigat concursul de karaoke. practic Apropo-ul meu a luat toate premiile de la petrecere. pentru ca asta am vrut si pentru ca am putut. si le multumesc tuturor pentru ajutor, sustinere si ganduri.

pentru ca au venit oameni pe care nu i-am vazut ever la fata sa ma intrebe de sanatate. sau sa-mi spuna ca sunt langa mine. si m-am simtit vulnerabil si iubit, cand eu de fapt sunt singur si puternic. atat de puternic si lucid incat n-am acordat o ora in plus redactiei pentru a veni dimineata la job.

deci am luat titlul de Mister si pentru ca asa e frumos, trebuie sa-l dedic cuiva. si mi-l dedic mie, fir-ar sa fie :))))

P.S. in dimineata asta imi vine tigara electronica

...

8 comentarii:

 1. esti cel mai frumos din orasul acesta...

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai vreau :D Felicitari, Cip!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Degeaba daca "aipadu" s-a dus in alte parti :d Oricum, eu ma bucur ca a ramas tot in echipa Apropo ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. @Matei: haipadu e chestie urbana. eu ma duc in munti la susai. asta-i si mai dihai :)
  @Mia: mai facem. la anu' :D
  @Stefan: Tulcea? sau inca esti la Timisoara? :P

  RăspundețiȘtergere
 5. sunt inca la Timisoara... azi am premiera... morcovi in cur, sunt Mister la categoria asta

  RăspundețiȘtergere
 6. Atat de gratios porti cercelu-n ureche
  Si-atat de-nflorite-s camasa si vesta

  Ma bucur sa te "aud" sanatos!

  Craciun fericit!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Lucian: multumesc stimabile, asemenea si dumneavoastra!

  RăspundețiȘtergere