joi, ianuarie 20, 2022

Ce fac politicienii dacă vin rușii

Dacă vin rușii sa încerce poarta peste noapte, nu am nicio îndoială, NATO le va ține piept la Prut. Problema e dacă trec rușii de poartă. Și nu am nicio îndoială ca nu ar putea trece.

Această dilemă fiind rezolvată, hai să vedem ce ar face politicienii noștri dacă vine Putin să pună steagul pe Casa Poporului!

- Klaus Iohannis va rămâne la Palatul Cotroceni. Fiind cel mai înalt demnitar roman, va fi păstrat acolo ca să schimbe becurile. Numele lui de cod va fi неудача. Doamna se va împrieteni cu un mop.

- Rares Bogdan ar fi clovnul personal al regimului sovietic prieten. Probabil l-ar convinge pe Putin să fie prezentatorul principal de știri la televiziunea poporului și i-ar cânta romanțe la vioară la petreceri. În timpul liber s-ar declara membru al sfintei rezistențe românești, în timp ce se șterge de caviar la bot. În consemnările KGB va avea numele Anna Karenina.

- Florin Cîțu va fi lăsat șef la PNL, oricum nu îl mai bagă nimeni în seamă. De teamă ca va fi oropsit pentru simpatiile și trecutul american, Cîțu va mânca multă pâine ca să facă burtă și va trece (crede el) neobservat fredonând manele vechi. Dezvoltând intoleranță la gluten, porecla lui în cercurile intime va fi Pârțu.

- Dan Barna va fi trimis la muncă silnică într-un teatru ambulant unde va ocupa funcția de mim. Colegii de trupă, kazahi și urcaineni care s-au opus regimului, vor face bullying la adresa sa ascunzându-i ochelarii în urzici. Toți i se vor adresa cu apelativul „dacă erai tu președinte”.

- Marcel Ciolacu se va lepăda de orice demnitate, indiferent ce se poate înțelege prin asta și va intra în aparatul de stat impus de ruși, ocupând un post de țucălar. Se va face remarcat cu montura de mălai cu rahat inventată de el pentru prins știuci, cu care se va lăuda la petrecerile mixte: lingăi români – impostori ruși. Pentru că nimeni nu înțelege nici ce spune, nici ce are în cap, va primi cognomenul Pepe. De la Popa Prostu.

- Traian Băsescu va deveni paharnic și consilier pe caterincă ieftină. Va rămâne în viață doar pentru că, deși îl înjură în public pe Putin, acesta îl respectă enorm după ce la o petrecere de acum ceva ani Băse l-a băgat sub masă jucând Adevăr sau Provocare pe sticle de vodcă. În plus, i-a și futut unul dintre urșii de companie de față cu șeful FSB. În notele informative către Licuriciul cel Mare, Traian se semnează simplu: Petrov

- Ion Iliescu. Just being Ion Iliescu.

Acest conținut este un pamflet, iar cine nu știe ce este acela un pamflet: mă-ta are cratimă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu