sâmbătă, ianuarie 08, 2022

Când dă prostul de bani, nici mintea nu-l mai oprește!

 


Un nene a castigat la pacanelele online peste 7 milioane de lei - cca 1,4 milioane de euro. Superbet ii ia interviu omului.



Ce aflam de la el?

- primul lucru care imi sare in ochi este ca de 17 ani lucra la o spalatorie auto, dar acum ca a dat de acesti bani a decis sa nu mai lucreze acolo. Cica vrea sa ofere celor 2 copii un viitor mai bun.

Draga domnule, daca 17 ani de zile nu ai reusit sa te urnesti de la spalatoria auto inseamna una dintre urmatoarele:

1) nu te duce mintea sa faci altceva
2) nu ai pregatirea/calificarea sa faci altceva
3) iti ajungeau veniturile, ca aveai bani si de pacanele si parea ca si viitorul copiilor este bun, daca nu rupeai de la gura aparatelor
4) esti bun in ceea ce faci

Asadar, oricare ar fi situatia, singurul mod in care poti fi sigur ca vei asigura copiilor un viiitor mai bun este sa ii dai la niste scoli mai bune, sa le platesti niste cursuri sau specializari, sa le pui niste zeci de mii de euro pe numele lor pentru facultate. Sau sa faci tu niste cursuri si sa muncesti altceva, mai bine platit.
Dar am un feeling ca iti deschizi "o mica afacere". Mizez ca sunt sanse peste 50% sa iti faci si tu o spalatorie auto, ca atat stii. Sau bagi in cripto ca ai auzit ca a scazut bitcoinul, tu fiind sigur un fin cunoscator al fenomenului si a situatiei din Kazahstan. (in interviu omul spune ca o sa cumpere un apartament epntru familie - macar atat!)
- al doilea lucru care mi-a atras atentia este ca, citam din castigator: "Eram la muncă, într-o mică pauză pe la ora 5 și jumătate"
Coroborand informatia asta cu faptul ca in interviu spune ca joaca de la 18 ani la orice fel de aparate, ma intreb daca omul nu este definitia dependentului. Nu zic, a lucra la spalatorie presupune multi timpi morti (ca nu stau masinile la coada la spalat ca romanii dupa 90 la cuptorul cu paine turceasca), insa daca prima ta grija cand ai o pauza la job e sa mai bagi 4 lei ca sa tragi de o maneta virtuala, viitorul ala al copiilor pare pecetluit, daca e sa depinda de alegerile tale.
Pentru cei care inteleg sau pentru cei care nu inteleg, trebuie stiut ca in viata norocul poate veni o data, cu mintea trebie sa o duci o viata intreaga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu