vineri, aprilie 27, 2012

The robocip, coming soon

...

suna telefonul. secretara doamnei profesor care se grijeste de inima subsemnatului. "au venit rezultatele de la holter. sunt bune". yesssss, zice eu. "dar tot trebuie sa va punem defibrilator. cand o sa le avem va chemam sa vi-l punem. pana atunci continuati medicatia".

deci o sa-mi faca buzunar in pectoralul stang, o sa-mi introvare cutiuta minune submuscular si-o sa traga doua fire, doi electrozi, pana in inima. printr-o vena. teoretic in 2-3 zile sunt out of the hospital.

de ce imi trebuie defibrilator? pentru ca inima mea cica o mai ia razna. are extrasistole, extradraci cateodata si pe fondul infarctului care mi-a lasat ventriculul stang in 2 bujii, exista riscul ca inima sa nu reporneasca daca apare vreo extrasistola mai acatarii. si defibrilatorul asta cat o cutie de chibrituri o sa-i dea inimii impulsul electric necesar sa-si aduca aminte ca trebuie sa bata.

cam atat despre the robocip. cat despre adeverinta medicala pentru a ma inscrie la federatia de biliard, cica vorbesc cu doamna profesor in mai. intrebari, anyone?

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu