luni, mai 04, 2009

Confirmi nu confirmi, vremea trece

Recapitulare: sambata, 9 mai, s-ar incerca o iesire cu cei care au lucrat la Compact (da Ghitza, poate veni si Cristina, pt ca a activat o luna la noi:P).

Pentru ca multi au zis, da, venim, insa deocamdata nu stim incotro o luam, propun urmatoarele:

Varianta 1: iesire scurta la iarba verde, pe langa Bucuresti (Pustnicu, Belciugatele), unde avem restaurante, sau in alta parte, unde sa ne carabanim noi cu alde gratare, bauturici, samd. scurta insemnand ca seara se termina adunarea.
Varianta 2: iesire mai lunga, pana duminica, ceea ce presupune innoptare undeva, ceea ce presupune gasirea locului potrivit, care sa aiba camere libere si care sa fie rezonabil ca pret.

Poate reusim pana miercuri sa avem niste optiuni ale celor care doresc sa participe, poate chiar si niste alternative la cele de mai sus.

9 comentarii:

  1. sincera sa fiu imi suradea un gratarel insa datoria ma cheama. asa ca o sa va rog sa beti o bere si pt mine si daca aveti timp va astept pe toti la artificii in parcul moghioros, la 10. cine vrea sa vada spectacol, poate sa vina de la 6. astept sa imi povestiti cum petrecurati.

    RăspundețiȘtergere
  2. As merge pe varianta gratar si berica, e mai simplu asa, cel putin pt mine care lucrez duminica si nici nu stau stralucit cu finantele :P. Si, "pe aceasta cale" doresc sa zic atat: care aveti palte de bedminton, mingi de volei, fotbal samd, luati-le cu voi ca sa ne mai dezmortim si noi oasele statute in fata calculatorului!

    RăspundețiȘtergere
  3. ERATA: palete (scuzati, e devreme)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate am intzeles nu e nimik batut in cuie, din acest motiv propun sa iesim de 9 mai la un restaurant sau cafenea/pub din Bucuresti, e mult mai simplu pentru cei care lucreaza sau au alte preocupari... sper sa va alaturati propunerii.
    Daca sunteti de acord va rog sa confirmati prezenta, pentru rezervarea locurilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu as opta pentru gratar si berica....Am fost la Belciugatele si chiar e misto acolo. Daca nu se strang voturi, merg si pe varianta cu restaurantul. Asta e. Pana la urma conteaza sa ne vedem

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca mai degraba ne strangem prin Buc undeva, pt ca inteleg ca la Belciugatele exista riscul sa fie full in weekend la restaurante, chiar daca am suna sa rezervam mese. Cum inca nu se stie exact cine vine si cum ajunge acolo, o eventuala rezervare la Belciugatele n-are decat date aproximative.

    RăspundețiȘtergere
  7. Perfect de acord Cip, dupa cum a zis si nasa mare important e sa ne vedem!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar avem mici si bere si aici, in Bucuresti! Pana la urma, asa cum spuneau si antevorbitorii (sic!) important este ca ne vedem. Varianta cu iesitul sambata seara in Buc. (chiar si in PUB/club/bodega etc) ma incanta cel mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu ca sunt cativa care o sa zika "iar vrei acolo?", dar vorba lui Ghitza, ce ziceti daca mergem la "La Catalin" in zona Banu Manta? Din cate stiu au deschis si terasa, asa ca am avea mese afara, in curte. Micii sunt fantastici, portiile imense, si cine a fost stie ca nu exagerez, iar, in general, papa e foarte bun, preturile fiind superOK. In cazul in care achieseaza mai multi, pot sa incerc maine sa rezerv vreo 15 locuri la terasa, pt sambata dupaamiaza (zic eu pe la 15.00-16.00). Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere