joi, ianuarie 19, 2017

Pe intelesul tuturor: cum pot fi gratiati unii pedofili (aia care violeaza copii)

...

avem proiectul de ordonanta de urgenta.

articolul 1 aliniatul 1: spune ca se sterge orice pedeapsa sub 5 ani pentru orice infractiune

articolul 3 aliniatul 4: nu beneficiaza de articolul 1 recidivistii si cei care sunt condamnati pentru urmatoarele infractiuni (urmeaza o serie de infractiuni, inclusiv cele de act sexual cu un minor, omor,viol, incest, tortura, sclavie, trafic de minori, samd. le vedeti detaliate aici

articolul 2 aliniatul 1: se gratiaza cu 1/2 (adica jumatate din durata pedepsei), persoanele care au implinit 60 de ani, femeile gravide sau persoanele care au in intretinere minori cu varsta de pana la 5 ani
de aceste prevederi beneficiaza orice condamnat la inchisoare, indiferent de infractiunea savarsita si de durata pedepsei!

pentru cine nu stie sa citeasca ordonanta si o sa spuna ca nu scrie nicaieri ce am subliniat eu cu verde, trebuie stiut ca in drept, exceptiile se scriu negru pe alb. ce nu este scris, nu exista!



carevasazica, la articolul 1, cel cu gratierea intregii pedepse pentru cei care executa pana la 5 ani se aplica oricui, mai putin celor care au facut o nenorocire mentionata expres, in scris, la articolul 3 aliniatul 4.

pentru cei de la articolul 2 aliniatul 1 nu exista lista de infractiuni carora nu li se aplica gratierea cu jumatate.

e drept, nu toti pedofilii, ucigasii vor avea pedeapsa redusa la jumatate. o vor avea redusa cu jumatate cei care au peste 60 de ani sau au un copil de pana in 5 ani in ingrijire!

ca sa exemplificam: daca avem un nene de 61 de ani, care a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru ca a violat un copil de 4 ani, va avea de executat doar 3 ani. daca a executat deja 1 an (o treime din pedeapsa ramasa dupa ordonanta), poate iesi pentru buna purtare. daca nenea e de fix 3 ani in puscarie, odata cu ordonanta e liber ca pasarea cerului.

tot ca exemplu: daca un nene de 35 de ani, condamnat la 8 ani pentru act sexual cu un minor, dar care are acasa 3 plozi, din care minimum unul sub 5 ani, ramane cu 4 ani de inchisoare de executat conform ordonantei. din acest rest de pedeapsa, el poate executa doar o treime si daca s-a comportat frumos, iese dupa aceasta treime. deci daca nenea a facut deja 2 ani de puscarie, dupa ordonanta ramane cu 2 ani (4 ramasi dupa ordonanta minus 2 executati). dar, cum o treime din cei 4 ani insemna 16 luni, iar el a facut deja 24 de luni, iese fluierand.



uite asa pot ajunge in libertatea unii pedofili. aviz amatorilor care se bat cu pumnul in piept ca am exagerat cand am spus ca pesedeul isi baga pula in viitorul romaniei

...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu