joi, aprilie 02, 2015

Pro TV recunoaste ca il doare in cur de talent

...

La ultima editie Romanii au Talent, juriul a acordat 4 de DA unui individ care a desenat mai prost decat desenez eu. A desenat un chip de femeie si a spus o poveste despre cum face el 16 ani de inchisoare pentru ca a tainuit o crima la care nu a asistat.Raduleasca l-a iertat de toate pacatele, bla bla.

Dupa ce opinia publica a luat foc descoperind ca individul participase efectiv la taierea gatului unei domnisoare, astazi, PRO TV anunta ca l-a dat afara din concurs pe individ si ne arata negru pe alb, care sunt criteriile juriului, implicit al emisiunii, in ceea ce priveste "talentul" concurentilor!

Citez: Conform regulilor show-ului, juriul si gazdele emisiunii intalnesc concurentul pentru prima data in momentul in care acesta urca pe scena. Prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau.

Cu alte cuvinte, la Romanii au Talent, prestatia este evaluata in principal, dupa discurs. La elocinta probabil ca individul primea nota de trecere, dar, la desenat, repet, a desenat mai prost decat o fac eu.

Comunicatul, aici.

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu