vineri, noiembrie 27, 2009

Marinare, ti s-au inecat corabiile? =))


...

















...

Incepe cu o precizare, apoi continua cu atacuri la Patriciu. De parca subiectul era Patriciu, nu posibilul sau gest violent la adresa unui copil.

Abordarea e josnica, dar tipica in astfel de cazuri. Se minimalizeaza filmuletul, asupra caruia nu face comentarii, dar arunca cea mai mare incarcatura pe ceea ce comunica in precizare.

In scurta sa declaratie, cele mai importante momente sunt inceputul si finalul, ambele in aceeasi cheie, de declaratie generala, nu si la subiect.

Subiectul, adica acest copil, este tratat fugitiv, lasand impresia ca si acum, dar si in 2004, el era atent la "femeia disperata". Cat de atent, se vede pe filmulet, cand inainte de lovitura se uita in stanga si sta cu mana intinsa spre femeie, fara sa sesizeze ca saraca nu vroia sa i-o pupe, sau sa i-o stranga asa cum credea bravul Popey.

Luand in calcul ca i-au trebuit 4-5 ore pana a lua pozitie (si asta sub forma unei precizari) pe un subiect care putea fi expediat de un om fara pata in doi timpi si trei miscari, nu-l cred pe Base (nu l-am vazut la tv, ci am ascultat interventia la radio). Dupa modul in care a tratat subiectul nu l-as crede nici daca l-as vedea spunand asta de sub patrafirul popii.

Ce l-as intreba pe Base acum ar fi doar: Marinare, te-ai ramolit sau ti s-au inecat corabiile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu