vineri, iunie 15, 2018

Ce sa pariezi la Maroc - Iran

...

UPDATE: Maroc nu a marcat, nu a invins, nu a avut minimum 5 suturi pe poarta. Singurul pont corect a fost acordarea a minimum 3 cartonase galbene - au fost 4.



Dupa doua ponturi bune la Rusia - Arabia Saudita, astazi va propun meciul Maroc - Iran, din grupa B, unde se mai afla Portugalia si Spania.



Statutul in grupa: ambele sunt outsidere si par a nu avea nicio sansa in a accede in fazele eliminatorii, motiv pentru ca acest meci sa fie unica lor sansa de a mai trage un glont in meciurile thriller cu Portugalia si Spania. 3 puncte aici ar pastra de doi bani speranta pe mai departe, asa ca vom vedea doua echipe montate sa dea tot.

Valoarea loturilor: Marocul vine cu jucatori prezenti in campionatele de top din Europa, experienta acestora in competitii unde tactica este mai aprofundata decat in Iran (destul de multi jucatori asiatici activeaza in campionatul intern) urmand a cantari decisiv. In plus, la nivel de executie, Marocul are un plus.

Arbitru: Meciul va fi arbitrat de turcul Cüneyt-Çakir, care in campionatul Semilunei are o medie de 4,8 cartonase galbene pe meci. Posibil ca la mondial sa fie mai retinut, asa cum e in Champions - 3,83 galbene pe meci, insa intr-un meci de lupta nu il vad abtinandu-se la a avertiza.

In meciul acesta prevad ca ambele echipe sa fie all in si sa fie un meci nebun, care pe care. Cu toate acestea, valoarea superioara a Marocului ii face favoriti sa conduca ostilitatile.

Pariul meu este ca Marocul sa marcheze cel putin un gol, Betano oferind o cota de 1,38. Aceasta selectie o marchez cu 9 din 10 incredere.

Pentru cine doreste ceva mai juicy, cu incredere 7 din 10 va propun victoria Marocului, cota 2,3, iar pentru cine are fantezii din alte sfere, poate juca ceva banuti pe faptul ca Marocul va avea minimum 5 suturi pe poarta (cota 1,87 - incredere 6 din 10) sau ca meciul va avea minimum 3 cartonase galbene (cota 1,44 - incredere 5 din 10)

Spor la bani!

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu