joi, iunie 14, 2018

Ce sa pariezi la Rusia - Arabia Saudita

...

UPDATE: 6-2 la cornere, 2-0 pauza / 5-0 finalAzi incepe Mondialul din Rusia, tara gazda avand onoarea de a deschide balul.

Meciul de debut intr-o grupa in care mai sunt Uruguay si Egipt va opune gazdelor formatia Arabiei Saudite.Desi Rusia nu a facut meciuri reusite in ultima perioada, jocul ei lasand de dorit, exista cateva premize ca partida sa curga cumva in favoarea ei.

Publicul: cu 80.000 de oameni in tribune, entuziasmul primului meci, Zbornaia are de ce sa manance pamantul

Statutul de gazde: e foarte posibil ca dupa repartizarea (probabil intamplatoare) intr-o grupa mai mult decat accesibila, arbitrajul sa fie si el un pic pro-rus.

Adversarul: Arabia Saudita este o formatie candida, uneori naiva. Au o aparare usor de depasit daca ai un joc de pase care sa speculeze spatiile libere. Sunt destul de avantati cand prind mingea si se repliaza greu.

Prevad un meci cu rusii la timona, incercand nu doar sa castige partida, dar si simpatia publicului printr-un joc avantat, ofensiv, pe toata durata partidei.

Pariul meu este de minimum 8 cornere in meci. Betano avea o cota de 1,30. as pune 9 din 10 incredere pe acest pariu.

Cine vrea sa riste si nu se multumeste cu 1,30, poate incerca 1 pauza / 1 final, la o cota de 2,40. Pe acest pariu as pune 5/10. Dar nu pun:)) puneti voi!

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu