marți, aprilie 14, 2009

i se spunea Nostradamus din Carpati

Pentru anul acesta iata cateva situatii incredibile la prima vedere, din care ii invit pe cei care mi-au dus dorul (scuze, n-am avut net pana vinerea trecuta, apoi am fost la nishte florii, apoi la biliard :)) sa o aleaga pe cea mai probabila si pe cea mai improbabila. Si stiti cum se zice: comentati nu comentati, vremea trece...

1. Gigi Becali primeste prelungirea mandatului de arestare preventiva dupa fiecare 29 de zile pana la limita maxima, de 6 ori, astfel ca il prinde toamna dupa gratii.

2. Pana cel tarziu in luna octombrie apar in presa inregistrari si/sau stenograme care arata implicarea lui Traian Basescu in ceva atat de ilegal incat nu va mai exista ca om politic.

3. Un trust de presa cu greutate isi restrange radical operatiunile, ajungand chiar sa vanda pe nimic titluri care totusi inseamna ceva.

4. In Romania nu vor mai fi inundatii de proportiile celor din anii recenti, motiv de suparare pentru cativa politicieni, aceastia asteptand ca pe o mana cereasca un prilej sa-si puna cizmele de cauciuc ca sa cerseasca voturi pentru prezidentiale.

5. Cel putin o banca din urmatoarele se va clatina serios, ca sa nu zic se va duce dracului (intr-o ordine oarecare: BRD, Raiffeisen, BCR, ING, UniCredit).

6. Stefan Banica jr nu va mai fi gazda unui nou sezon de Dansez pentru tine.

7. Se va castiga cea mai mare suma la loto 6/49 din istoria jocului, peste 15 milioane de euro.

8. Acest blog va fi cel mai citit blog din Romania, cu un maxim istoric pe 15 decembrie, de ziua mea, cand voi primi nu o sumedenie ci doua sumedenii de urari de la multi ani :).

9. Nimic din cele enuntate mai sus nu se va intampla.

10. Toate cele enuntate mai sus se vor adeveri.

2 comentarii: