luni, noiembrie 14, 2016

Christoph Daum pleaca de la nationala, dar...

...

stiti ce e ingrijorator?

ca daca i se ofera postul de selectioner lui ilie dumitrescu pierdem analizele lui taioase despre cum joaca echipa nationala. si vom auzi despre cum trebuie sa ne adaptam tactica la abilitatile tehnico-tactice ale jucatorilor. si vom afla despre chiriches ca nu s-a informat.


ca daca vine dan petrescu selectioner, o sa spuna ca n-a spus ca polonia este peste nationala romaniei, ca mergem la varsovia sa aratam ca avem valoare. oh, wait, pana la varsovia vine danemarca la bucuresti si ne da bataita. petrescu va spune ca niciun antrenor n-ar fi putut schimba jocul nationalei dupa cateva antrenamente si ca e nevoie de o reconstructie.

ca daca vine olaroiu, o sa fie mai scump decat daum.

ca daca vine hagi, o sa il vedem pe ianis titular, iar dupa ratarea oricarei sanse de calificare o sa ne spuna ca el a venit sa faca bine: "ïa, gasiti voi alti jucatori. tineretu' se creste cu infrangeri, eu mizez pe tinerete, eu am facut ceva in fotbal, asta e ideea mea. cine nu-i place sa ma dea afara".

ca daca vine piturca nu mai pierdem niciun meci pana la sfarsitul preliminariilor, dar si asa, adunam maximum 8 puncte in plus.

ca daca vine nea mircea o sa spuna ca e nevoie de 3-4 ani ca sa reconstruiasca si ca trebuie naturalizati 4-5 brazilieni. despre razvan marin si alibec ar spune ca el i-a descoperit. si ar cere oprirea tramvaielor pe durata contractului.

ca daca vine razvan lucescu o sa ne spuna ca el are viziunea proprie si nu se sfatuieste cu taica-su. si o sa batem danemarca acasa, o sa ne spuna ca echipa are potential si aceasta este adevarata ei valoare, apoi dupa ce va termina grupa pe locul 3 sau 4 va spune ca oricum obiectivul fusese sa pregateasca o echipa capabila sa atace calificarile la europenele din 2020.

ca daca vine reghecampf o sa ne spuna dupa fiecare ingrangere cu capul in jos si buza umflata: "sunt multumit de joc, dar adversarul a avut ceva in plus. poate ca in alte conditii, cu alt arbitraj, rezultatul ar fi fost altul. nu e cazul sa tragem concluzii acum, voi analiza la rece si voi face schimbarile care se impun". aaa, sa nu uit, tudorie va juca fundas central, ca e al nostru si face o suta de milioane.

...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu