miercuri, octombrie 07, 2009

Simona Ionescu, inapoi la Libertatea? Sau la Click?

...
UPDATE 2: Reporter virtual zice ca Simona Ionescu se duce inapoi la Click. Dar ca are trei oferte. Eu unul ma intreb daca un angajator care n-a plusat sa te tina cand i-ai zis ca pleci in alta parte te va mai primi inapoi. Sau sa zicem ca te ia inapoi, ca stii meserie. Oare de data asta iti va plusa la salariu intr-atat incat daca iti face altul o oferta sa nu pleci si a doua oara?

UPDATE (12.octombrie): Astazi a fost ultima zi a Simonei Ionescu la Cancan, ea avand deja aranjate lucrurile la alt tabloid. Din cate se pare, ea ar fi spus ca nu se intoarce la Click, asa ca... nu ramane decat s-o vedem la Libertatea.

Umbla vorba prin Pipera ca Simona Ionescu, adjunct in momentul de fata la Cancan, ar da tarcoale sediului Ringier, existand ceva discutii ca dansa sa revina pe o pozitie de conducere la Libertatea, tabloid la care a lucrat pana in 2006 cand a plecat cu o buna parte din redactie spre trustul lui Patriciu.

De la care trust s-a mutat de curand la Cancan. Cu tot cu Sandra. Adica cu fata ei, care a fost si ea la Libertatea si Click, in prezent activand se pare tot la Cancan.

E interesant daca contactele din ultima vreme dintre doamna Ionescu si Ringier vor avea finalitatea pe care o banuiesc si, daca va fi asa, daca Sandra isi va urma si de aceasta data mama.

Pentru al doilea "daca" as baga mana in foc.

2 comentarii:

  1. Bai Lovine, potoleste-te :D

    RăspundețiȘtergere
  2. tu nu esti baiatul ala retras, ciudat, pe care nu-l baga nimeni in seama? a da.. tu esti :)))) si cica simona ionescu iti va fi sefa si te va da afara! =))) razi? nu rade...

    RăspundețiȘtergere