vineri, iunie 15, 2018

Ce sa pariezi la Egipt - Uruguay

...

UPDATE: doar un ofsaid pentru Uruguay si niciun penalty. niciun pont castigator pe acest meci.



Primul meci al zilei de astazi, al doilea din grupa A, in care ieri Rusia a zdrobit Arabia Saudita.

Un meci aparent echilibrat, insa asta doar pentru ca exista Mo Salah - care insa nu va juca titular. Altfel, Uruguay porneste favorita clara.



Statusul actual: Egipt, o echipa care marcheaza putin spre deloc fara Salah, nu pare sa aiba forta sa domine Uruguay-ul, o echipa cu o defensiva solida si un atac sclipitor, percutant. Salah vine dupa accidentare, iar echipa din spate nu este nici pe departe Liverpool. Pentru Uruguay o victorie astazi le asigura calificarea in eliminatorii, fiind putin probabil ca nu vor lua 3 puncte cu Arabia Saudita, meciul cu Rusia fiind de clasament.

Cum se va juca: Uruguay va miza pe fazele fixe si angajarile verticale catre Suarez si Cavani, fiind foarte posibil sa tina si posesia de partea lor, egiptenii avand statistici in defavoarea lor la acest capitol. Tactic, ambele echipe ar trebui sa fie puse la punct, Cuper si Tabarez fiind doi antrenori renumiti pentru asta. Totusi, africanii nu sunt mereu cei mai disciplinati ostasi.

Anticipez un meci in care Uruguay va incerca sa hartuiasca apararea egipteana, jucand la posesie, la siguranta, stiind parca faptul ca aparatorii faraonilor au sansa a doua in duelul cu magnificii Suarez si Cavani. Daca Salah va fi anihilat, sansele la ceva ale Egiptului par infime.

Pariul meu este ca Uruguay sa fie surprins cel putin de 2 ori in ofsaid, alegere cu 9 din 10 incredere si cota de 1,60 la Betano.

Pentru cine vrea senzatii tari, mizand pe faptul ca egiptenii din aparare vor avea de furca cu artagosii atacanti ai Uruguayului, iar Salah poate avea sclipiri, as incerca si pariul de minimum un penalty in meci, cota 3,70. Incredere 3 din 10.

La 18:00 vedeti ce iese din pariurile recomandate la Maroc - Iran.

Spor la bani!

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu