miercuri, octombrie 25, 2017

Mortu e de vina

...

o femeie din filiasi, lovita pe trecerea de pietoni de o masina, a murit dupa ce a ajuns cu intarziere la spital, ea fiind transportata acolo de catre trecatori, cu o duba. dintre cele 3 ambulante ale orasului, una nu functioneaza, iar a doua nu era "in tura". singura ambulanta la datorie era plecata la un alt caz.

stirea e seaca, indignarea e mare.

ruleaza informatii, cu faptul ca avem doua mii nu stiu cate ambulante si ca exista deficit de personal pentru ambulante.astept sa se increteasca maine tudose la sedinta de guvern si sa dea ultimatumuri. sau poate nu.

astept macar o masura heirupista ca in cazul politsistilor, unde doamna dan, a gasit intre doua rimeluri solutia: micsoram perioada de scolarizare la agentii de politie, si suplimentam numarul de locuri la aceste scoli de politie. nu cu mult, cu vreo 6.500 de locuri. anul asta, sa fim intelesi.

diferenta este ca la politie s-a ajuns la un deficit imens de personal din cauza iesirilor masive la pensie, in timp ce in sistemul medical nu s-a miscat nimic. stiti voi. pensiile alea. speciale sau nu. stiti voi, salariile mici din sanatate.

ah, si desigur, pentru medici cam e nevoie de toata scoala. nu prea se poate sa o taie la jumate ca la politie.

sau? domnu tudose? ce spuneti?

...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu