miercuri, februarie 15, 2017

Cine este Mihai Gotiu, senatorul prins dormind de doua ori in Parlament


...

UPDATE, 14.09.2017: După ce în timpul primei părți a emisiunii Talk B1, moderate de Nadia Ciurlin, s-au contrat puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței.
Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

L-ati vazut la tv, dar sigur va intrebati cine este Mihai Gotiu, senatorul prins dormind de doua ori in Parlament.

Ei bine, a pornit ca jurnalist, in 1993, la varsta de 20 de ani. Intre 2006 si 2010 a condus Ziarul Clujeanului, Clujeanul si Viata Clujeanului.

Mihai Gotiu - scenarist si regizor

Este scenarist și regizor al filmelor din seria „Retman și Retmagia”, proiect coordonat de profesorul de psihologie clinică și psihoterapie Daniel David prin care, în premieră mondială, desenele animate sunt folosite în scop terapeutic în tratarea unor diferite probleme ale copiilor (depresie, furie, teama de a vorbi în public, sentimentul de vinovăție

A absolvit Colegiul Național „Decebal” din Deva (1992) și a studiat Dreptul și Jurnalistica la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj (1992-1997).

cine este mihai gotiu, senatorul prins dormind de doua ori in prlament

Miahi Gotiu, ales senator din partea USR

La alegerile din 2016 a obținut un mandat de senator de Cluj din partea USR.

El a fost surprins dormind in Parlament de doua ori in aceasta luna.

Daca dupa primul somn, Mihai Gotiu a scris pe Facebook ca isi va dona indemnizatia pe o saptamana: Susținerea voastră mă obligă la asumarea până la capăt a ceea ce s-a întâmplat. Atât în semn de mulțumire pentru sprijin, cât și de penitență, am decis să mă auto-sancționez cu indemnizația pe o săptămână. Suma o voi dona pentru susținerea unui proiect de dotare cu echipamente a saloanelor pentru tratarea copiilor bolnavi cronic din patru spitale regionale, pentru care, în ciuda promisiunilor electorale, actuala Putere n-a găsit fonduri în legea bugetului”, dupa al doile somn reactia lui a fost mai afectata, spunand ca "nu mai poate omul sa clipeasca".

...

2 comentarii:

  1. il cunosc personal; e un ins de toata isprava; alde Nicolicea nu-i ajunge nici macar la glezne... cu dormitul; sa jure pe ma-sa fiecare senator ca n-a dormit macar o data la sedinta...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu contest. eu am facut un test seo cu articolul asta :)

    RăspundețiȘtergere