duminică, decembrie 06, 2015

Cum se fac bani din biliard

...

- se plateste taxa de inscriere la BKO PRO-AM. 50 lei
- se joaca primul meci pe piramida dubla cu Catalin Bargaoanu. se inchide ce rateaza el. se profita de combinatiile de pe masa. se beneficiaza de o alba bagata la nouar. se castiga 5-1.
- se joaca meci de calificare in primii 8 cu Mario. cu avantaj 3 jocuri. se rateaza un retur de la 7-8 pentru a inchide frame-ul de 5-2. de aici se urmareste cum inchide Mario mesele. a si castigat turneul.
- se joaca meci de calificare pe spate cu Alicus Claudiu. la masa televizata. se castiga meci pornind de la avantaj 1 joc. se poate verifica jocul incepand cu 3:37:00 pe https://www.youtube.com/watch?v=6NX3odAKiIg

n-am jucat rau. am inchis doua mese. a jucat si el mai slab. postavul a fost pentru mine un pic prea rapid decat pe celelalte mese din club, dar nu m-a tradat. lui i-a incetinit cateva albe. tot postavul rapid mi-a adus si jocul castigator.



- se ajunge pe piramida simpla. se joaca cu Ovidiu Cristea. Mai bine zis Ovidiu se joaca cu mine. de la avantaj 3 jocuri ma bate 8-4. am mai avut un nouar greu, ratat, la 4-2 pentru mine, dar nu cred ca se schimba soarta partidei.
- in biliard e echitate la bila 9. un joc ai sansa, in altul mai putina. ieri, probabil am avut sansa cand am avut nevoie. cu Ovidiu nu iti ajunge doar sansa.
- se pleaca acasa cu locul 5. si cu 100 de lei
- asa se fac bani din biliard. :D
- multumesc sustinatorilor de acasa, din Rainbowl si din Anglia care m-au incurajat :)
- felicitari Leo pentru prezenta in primii 8 :)

- atat decat

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu