luni, decembrie 08, 2014

Pedimap - cum gasesti un medic pediatru

...

In ultimele saptamani am tot auzit prieteni, amici, cautand un medic pediatru. Fie nu erau multumiti de cei la care fusesera cu cel mic, fie incercau sa gaseasca un medic pediatru mai aproape de casa lor. Si repede!
Stiti voi, cand e vorba despre copilul tau, chiar si un pic de muc in nas te face sa te alarmezi. Si decat sa fii alarmat, mai bine sa fii informat :)

Fiecare dintre ei cauta un medic pediatru prin cunostinte, stiti voi, publicitate din gura in gura. In epoca netului si a gadgeturilor, eram curios cum de nu exista un site care sa reuneasca toate informatiile despre medicii pediatri din bucuresti.

Ei bine, exista!

Este un site dedicat medicilor pediatri, un fel de harta a medicilor pediatri, cu cabinetele lor individuale sau clinicile/spitalele unde ii puteti gasi. Se numeste PEDIMAP si este, asa cum isi spune el: "drumul cel mai scurt catre sanatatea copilului tau"

Poti face cautari de medici pediatri in functie de zona in care locuiesti, ceea ce poate fi foarte util daca nu ai deja un medic pediatru la care sa apelezi.

http://pedimap.ro/


De asemenea, aici gasiti inscrisi si medici de familie cu competente pediatrice, un lucru bun de stiut pentru orice parinte.

Din ce spun ei pe site, ar fi prima harta online ce reunește instituții medicale cu competențe pediatrice din București.

PEDIMAP iti pune la dispozitie un instrument online care poate salva vieti, deoarece fiecare minut conteaza atunci cand  ai nevoie de asistenta medicala de urgenta. Accesand butonul de URGENTA din meniul site-ului, vei fi mai aproape de asistenta imediată indiferent de ora!

Asa ca, daca aveti nevoie de un medic pediatru bun, vedeti ce variante apropiate de voi aveti pe aceasta platforma.

Am zis!

...

Un comentariu: