marți, noiembrie 18, 2014

Inchideti internetul!

...

precizare: sunt "liberal" de cand l-am vazut pe radu campeanu. deci sunt votant "captiv" al sagetii. mi-a placut klaus pentru ce stiu ca a putut sa faca in sibiu. mi-a placut klaus pentru ca este decent, punctual, ferm si rational.

altfel, alegerile au fost castigate "pe feisbuc", pentru ca s-a speculat singura nisa aparuta. votul organizat prost in diaspora. cu toate poticnelile si absurditatile guvernului intre 2 si 16 noiembrie.



va garantez ca daca iohannis era premierul PSD si ponta era candidatul ACL, ponta castiga alegerile. pentru ca numele au contat prea putin. a contat campania dusa virtual. care a fost un succes. sa faci oamenii sa se incalte si sa iasa afara folosindu-te de asta de pixeli e fabulos.

fabulos si infricosator in acelasi timp. pentru ca, asa cum am spus, s-a speculat o greseala. si s-a vrut asta. daca se vroia invers, probabil iesea ponta. cu toate greselile lui.

ursu la a3 zicea de spalarea creierelor cu internetul. daca reuseau ai lui ponta treaba asta, totul era ok pentru el. pentru ponta.

traim mult online, si cumva suntem captivi aici. comunicam mai usor, ne hranim ego-urile cu like-uri, cu share-uri, cu poze. nu va pun celebra intrebare: cand ati scris si expediat ultima data o scrisoare cuiva drag?

gasiti ceva palpabil de facut si in viata reala si inchideti netul. pentru ca daca puteti, insemna ca voi sunteti la putere.

eu fac asta cel putin cand joc biliard. macar atunci. si e bine.

tu cand iti inchizi netul ca sa faci altceva?

...

Un comentariu:

  1. Pontalaul a pierdut alegerile pe barba lui. Daca a continuat sa minta dupa cum respira, daca si-a batut joc de toata lumea atat ca prim ministru, cat si ca viitor presedinte, a primit ceea ce merita. Intr-o tara normala (nu republica bananiera) probabil nu ar fi luat nici 10%. Dar noi suntem romani, si ne mandrim cu asta ...

    RăspundețiȘtergere