miercuri, noiembrie 12, 2014

Ce nu s-a vazut la TV din dezbaterea Iohannis - Ponta



...



KI: Domnule Ponta, noi trăim într-o ţară democrată. Fiecare cetăţean are dreptul la vot
VP: E o lozincă
KI: Si Revolutia din 89 a pornit de la o lozinca, cum ii spuneti dumneavoastra. Vreti sa spuneti ca oamenii care au murit la Revolutie au murit ca sa bagatelizati dumneavoastra dreptul de a vota?


VP: Domnu’ Iohannis, noi nu suntem slugile dumneavostră. Nu suntem slugile dumneavoastră aici prin România. Doar nu sunteţi vreun stăpân de sclavi în România, pe aici. Când aţi fost la mine în birou eraţi foarte umil şi respectuos. Să fiţi ăla de la mine din birou, cuminte. Cuminte şi calm.
KI: Din pacate educatia dumneavoastra de golanas nu va ajuta sa faceti distinctia. A discuta civilizat nu insemna ca esti umil. Poate in anturajul dumneavoastra se considera ca seful este cel care tipa mai tare. In al meu, seful este cel care are argumente si bun simt.

Cand Ponta i-a spus ca are in partid oameni care ar trebui sa fie in zeghe decat in parlament, Klaus i-a raspuns ca a luat deja o pozitie legata de Akos Mora si Chiuariu, pozitie publica: „In copiutele dumneavoastra aveti doar lucrurile care va convin, domnule Ponta? Nu stapaniti toata materia?”
Si a continuat: „Ati dat cateva nume de oameni care tin de ACL intr-un fel sau altul si care au probleme cu justitia. Daca au gresit, vor plati. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este daca exista litera a alfabetului cu care sa inceapa un nume de smecheras PSD-ist care sa nu fie in vizorul justitiei?”.


KI, ULTIMA INTREBARE: Domnule Ponta, echipa dumneavoastra a spus cu subiect si predicat ca nu sunt bun de presedinte pentru ca nu am copii. Dumneavoastra aveti. Sa va traiasca! De ce nu vreti ca in Romania sa aiba un viitor frumos si imbelsugat toti copiii romanilor, nu doar al dumneavoastra? La cat de mult ne-am dorit un copil, eu si sotia mea, va asigur ca as avea grija mai mare de educatia si viitorul copiilor romanilor decat dumneavoastra, care considerati ca nu mai exista scolari fara mobile si tablete, cand de fapt realitatea spune ca nu ati reusit sa le asigurati manuale scolare.


...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu