luni, octombrie 01, 2012

Dan Diaconescu ne ia de prosti. Statul tace

...

- de 10 zile, Dan Diaconescu face ce stie mai bine, circ, si nimeni nu-l pune la punct, desi asta ar fi extrem de simplu. hai sa vedem ce vrea dintosu' si de ce spusele lui sunt aberatii menite sa acopere lipsa de seriozitate.

Situatia este urmatoarea:

1 - Oltchim este scoasa la licitatie
2 - cei care participa la licitatie achizitioneaza caietul de sarcini si garanteaza cu o suma de aproximativ 130.000 de euro
3 - prin participarea la licitatie, viitorul castigator accepta conditiile din caietul de sarcini, implicit semnarea contractului propus de stat
4 - Dan Diaconescu prezinta cea mai buna oferta
5 - Dan Diaconescu nu vrea sa semneze contractul in forma pe care o stia deja
6 - Oooops! DIN 3 SI 5 => Q.E.D

Asa cum Diaconescu toaca precum moara stricata ca statul nu vrea sa-i ia banii, asa ar trebui sa iasa din ora in ora un reprezentat al statului sa spuna: Dan Diaconescu a castigat o licitatie la care a participat, asumandu-si faptul ca, in cazul in care castiga, trebuie sa semneze contractul x. Acum, Dan Diaconescu nu vrea sa semenze contractul x.

P.S.: Abracadabrantul asta din Caracal isi mai si bate joc de oamenii de la Oltchim si de o tara intreaga sustinand ca el le-ar plati salariile, numai sa-i garanteze statul ca statul va reporni intreprinderea. Si el semneaza. Pai mai prietene, inteleg ca s-a rasturnat carul cu plosti in Caracal, dar nu s-a rasturnat in toata tara! Adica tu vrei sa fii proprietar dar vrei sa bage statul mana in buzunar sa-ti reporneasca business-ul? Pe bune? Esti boier pe banii nostri, bai parvenitule?!?

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu