joi, noiembrie 24, 2011

Despre inima mea, la zi

...

daca am sti cand ni se schimba viata n-am face nimic. pentru ca n-am crede. daca am sti ca azi, in ziua x, din cauza ca facem nu stiu ce, ni se schimba viata, n-am face nimic. abia dupa ce ni se schimba viata, de obicei in rau, identificam un moment, o stare, o vorba, o fapta sau o nefapta care, credem noi acum, ne-a schimbat viata. si unii cred ca ar zice ca ar schimba ceva. eu n-as schimba nimic. chit ca as sti unde s-a schimbat viata mea.

acum un an eram in paradis, acum urc din iad. v-am mai zis.
iubeam o singura femeie. desi era un copil. acum ma iubesc vreo ... cateva. si ce-i cu asta?
tineam cu o singura echipa. acum mai eista doar un tricou cu ea.
savuram bunatati pentru care papilele gustative plangeau de placere. plangea si sufletul. acum singura sare in mancare ar veni din lacrimi.
trageam din tigare in nestire. acum nu mai stiu cum e sa tragi. si nu-i o stire.
faceam liste de cadouri. acum le gasesc prin casa, scrise de mana.

si daca n-as sti ca niciun anotimp nu dureaza la nesfarsit, as fi trist ca o floare rupta. dar se schimba lucrurile, vine alt anotimp. si-o sa-mi placa mai mult decat asta din care ies acum.

cat despre inima. e la fel ca anul trecut. a vrut sa-si inchida o teava, sa merg cu doua bujii din trei. n-au vrut doctorii s-o lase asa. as fi trait oricum. in anotimpul asta oricum n-am decat jumatate de inima. il astept pe urmatorul.

...

3 comentarii:

  1. Mi-a placut ce-am citit(2 postari deocamdata). Mersi.
    O fi coincidenta, dar chiar acu' vreo 3 zile ma gandeam ca de fapt nici eu nu vreau sa schimb nimic din ce-am trait (daca as putea, adica daca dracu' ar veni la mine sa ma-ntrebe..).

    RăspundețiȘtergere
  2. :) continua, mai ai ce descoperi pe aici. multumesc pt. aprecieri

    RăspundețiȘtergere
  3. anonima 1 nu te mai iubeste de azi ... adio!

    http://www.youtube.com/watch?v=qGA1JZazMVY

    RăspundețiȘtergere