marți, octombrie 04, 2011

Ce mi-a placut azi


- cum imi spune doamna mama, acum doua minute, despre niste colegi de serviciu de-ai ei care au hotarat sa isi cumpere tigari electronice J le-am urat colegilor ei (colegi pana in noiembrie, cand iese mama la pensie) prin intermediul ei, bafta!
- ca dupa multa vreme am mers si dimineata si seara cu taximetrist pe placul meu. pe primul chiar il remarc, ca ma ia des dimineata. Indicativ 03 de la 2000. serios, isi vede de condus, cauta solutii si merge prudent. Celalalt e 215, tot de la 2000. la fel si el.
- s-a descoperit o fantoma in firma. nu dau detalii ca nu-i frumos, dar am ras de m-am spart =))
- biscuitii mei Belvita cu ciocolata erau neatinsi dimineata. cum nu-i furase nimeni banuiesc urmatoarele: 1. furgasitorul de data trecuta n-a lucrat aseara; 2. furgasitorul prefera doar digestivii; 3. furgasitorul nu se astepta sa gaseasca ceva si a mancat acasa; 4. furgasitorul a mancat de pe biroul altcuiva.
- ca o sa revad un prieten drag

… si ce nu mi-a placut

- ca este o fantoma in firma
- ca am ajuns sa fumez cam 2 pachete pe zi. adica peste, insa promit sa revin la un pachet si un pic.
- ca am baut iar energizant. E cam al 4-lea in 2 saptamani. Toooo much!

Bonus, o intrebare, pentru cine isi aduce aminte de ultimul cutremur simtit, nu neaparat cel de azi: la cine te-ai gandit prima data cand ai realizat ca se zguduie pamantul? La mine ordinea, cred una fireasca, a fost: eu, mama, ea.

2 comentarii:

 1. Ultima oara cand am simtit un cutremur am gandit asa: " de ce m-ati trezit? ce e cu dezordinea asta aici? UIte, se misca lustra....si ficusul...si ce bine dormeam".
  Dupa 5 minute am adormit din nou si dupa o ora a sunat telefonul. Era mama sa vada ce fac "copiii".
  Fratilor, eu cad cu blocul si nu-mi dau seama! nu ma mai intrebati de cutremure :)
  N.B.: Intamplarile de mai sus sunt reale si s-au intamplat acu vreo 4 ani, la un cutremur serios de seara, pe cand stateam la etajul 8.
  N-am apucat sa ma sperii ca dormeam bine dar mi-a ramas in creier huruitul blocului...sinistru de altfel.

  RăspundețiȘtergere
 2. deci dormeai dus dimineata la 5:40. si mai esti si selfish :))

  RăspundețiȘtergere