luni, septembrie 20, 2010

Ionu si Richard la 60 de ani

...

Pentru ca incepuse Oana

deci Ionut are doi nepoti de la fiul sau, Richard, fiu facut cu Maria dupa primul lor contact sexual. Neprotejat. Inca mananca magiun cu paine. Singur. Maria a divortat de el cand aveau amandoi 26 de ani. Si-o trasese cuu Richard. O data. Ionut a lucrat ca inginer pana la 40 de ani, apoi s-a angajat ca agent de paza. Si-a luat un lcd si un Logan. Are internet dar n-are PC. Si-a facut adresa de mail la un coleg de clasa al nepotului sau Davide. Ii trebui ca sa aiba CV pe vaxjobs.ro. Nu voteaza, se uita la OTV si asculta nostalgic Horia Brenciu.

Richard e mogul de presa. Tocmai a mancat magiun cu paine. In arestul politiei, fiind retinut 24 de ore pentru o mita. Are un copil nelegitim, cu Maria. Mariei i-a luat un apartament la Nisa si i-a facut un cont de 100.000 de euro anual. Pe ala mic il cheama Richard junior. Nu stie ce e magiunul, crede ca sunt niste icre negre stricate. L-a scos pe tat-sau de la parnaie cu 150.000 de euro. 50.000 la judecator si 100.000 la scara, adica un mercedes cu geamuri fumurii. E bisexual si si-o trage cu Davide, nepotul lui Ionut. Richard junior are 34de ani, Davide numai 14.

Mai vreti? E prea trist.

...

2 comentarii:

  1. Suna atat de... "tabloistic". Richard is a smuck. Ionut e un om trist, dar simpatic in felul sau :) Richard e plictisitor, chiar daca epateaza. Ionut e atat de real si de "normal" incat participa la studii, statistici, reprezentand un procent al mediocritatii sale, cu care traieste fericit si impacat, intr-o permanenta nepasare.

    RăspundețiȘtergere
  2. "tabloistic", Tzun??? telenovelistic mi-a venit in cap..dar tot pe-acolo..oricum, s-a stricat toata povestea :P pana aici imi placuse, si era reala, nefortata....

    RăspundețiȘtergere