miercuri, ianuarie 13, 2010

Da' ce plm cauti acolo?????

...

Stire: Dan Bittman va fi consilierul lui Vladescu la finante.

Ce draq sa faca Bittman? Sa cante ti-am dat un inel? De ce s-a bagat el in rahatul asta? O sa reformeze el sistemul? O sa-l ia lumea in seama? Vrea cariera politica? O sa fie one-man show cum a ajuns Ciocan la Politie? Media de azi (n.a. 13 ianuarie) a marcat informatia cu mirare ca sa nu zik altfel. Poporul cred ca rade si cu fundul de numirea asta, una care nu spune nimik altceva decat ca se incearca sa se ia okii lumii cu persoane cu imagine infinit mai buna decat cea a politicienilor.

Oricum Dane, ideea e ca si drumul spre iad e pavat cu bune intentii. Si nu uita: daca intri in troaca te mananca porcii.

Primul semn ca se simte aiurea dupa ce a acceptat postul: Bittman a anunta ca este dispus sa doneze leafa de consilier unei familii de disponibilizati. Frateeee, inseamna ca recunosti ca esti pus de forma. In puii mei, daca faci o treaba e normal sa fii platit, unless te simti cu musca pe caciula. Ce draq, crezi ca a fi consilier la finante e echivalent cu a fi Mesia?

Si inca o intrebare: o sa aiba program normal de 8 ore, sau o sa fie scos la inaintare din cand in cand, sa dea bine la fraieri?

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu