joi, noiembrie 26, 2009

SA LOVITI BINE!

...

...

Filmuletul il stiti, l-ati vazut.

Ceea ce observ sunt urmatoarele:

- barbatul din dreapta ecranului, cel cu sapca intoarsa, se uita in mod repetat, cand la Base, cand la copil, imediat dupa lovitura.

- barbatul din stanga copilului, tipul de langa scena care isi sterge mainile dupa ce umbla cu un microfon, are aceeasi reactie dupa lovitura: se uita la copil, apoi la Base, apoi iar la copil.

- imediat dupa lovitura, copilul face un pas in spate, iar cand se retrage, are un gest de aparare cu mana stanga.

- pana si doamna care il asaltase pe Base cu problema ei se opreste si se uita la copil.

- copilul are o reactie care este interpretata de unii ca fiind ras. in cazul in care copilul are un handicap, mimica lui nu este una anormala in cazul in care este lovit. este posibil ca acel copil sa fi fost plantat acolo pentru a-l intarata pe Base, in asteptarea unei scapari de genul acestei lovituri - daca a fost asa, atunci "rasul" lui este din nou o reactie normala.

- Base, la prima mana, raspunde intrebarilor jurnalistilor: "Nu îmi amintesc de acest incident. Vă asigur că o să mă uit la imagini. Nu-mi dau seama ce a făcut copilul. Ce spunea copilul, a înjurat, a spus ceva, a făcut ceva", lasand ca orice om logic sa asume ca Basescu ar confirma incidentul, in conditiile in care el spune indirect ca o injuratura de la un copil ar justifica o lovitura!
Apoi, s-a intrebat de ce au aparut acum imaginile.
Raspunsul este: pentru ca exista, si pentru ca baieti destepti ca Patriciu (care zice ca stia incidentul pentru ca il vazuse personal - dar in 2004 trebuia sa taca din gura, pt ca Base era in caruta cu Tariceanu, nu?) au determinat aparitia filmului acum.
Nu cred in varianta lui Patriciu, cum ca Basescu l-a mai lovit o data pe copil, in plex. In primul rand ca aceste imagini nu exista, apoi pentru ca Patriciu ar fi in stare sa spuna ca Base chiar l-a luat la suturi pe copil.
Cred in schimb ca una dintre predictiile mele s-ar putea adeveri.

Ce va spune in urmatoarele minute/ore/zile Base, ca replica la imagini este tardiv. Daca recunoaste ca a lovit, incitat sau nu, de vreo replica a copilului, e kaput. Daca va sustine ca este un trucaj, va trebui sa gaseasca filmarea netrucata. Parerea mea.

P.S. Stiam ca politica e murdara, doar ca lovitura lui Base este un alt nou argument sa nu am regrete ca nu ma duc pe 6 decembrie la vot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu