sâmbătă, mai 02, 2009

amintiri gratuite (2 - cu o geaca nu se face primavara)


Aveam de gand sa nu scriu nimic despre Compact, si sa va las pe voi, cei care ati fi avut ceva de spus, oricat de mic, despre gratuiul portocaliu sa o faceti. Va lansez aceasta provocare nu inainte de a-i raspunde Mihaelei http://blubird2008.blogspot.com/2009/05/aniversare-in-memoriam.html#comments la commentul legat de branduire.
Cele doua geci cu pricina, primite de la Carmen Taracila, erau ultimele ramase dintr-un lot comandat pentru cei care faceau h2h distribution sau alte campanii in strada pentru Compact. Intamplator, intr-un product meeting, Lucian a intrebat-o pe Carmen daca au mai ramas si astfel au ajuns ultimele geci la mine si C.R. Eu marturisesc ca purtam geaca in cauza cu placere, mandrie si chiar "aroganta", unde mai pui ca era, si este, foarte buna iarna sau intr-o primavara obraznica. Cat despre branduirea intregii redactii, eu unul prefer sa tac, pentru ca am vazut cateva reactii si am auzit destule opinii care erau aproape de peiorativ in ceea ce priveste "a purta o geaca branduita Compact". Si da, era vorba de oameni din redactie! Una peste alta, probabil era misto si OK dpdpv al promovarii brandului sa se faca pentru toti, dar cu siguranta unii le-ar fi trimis la tara, sa taie unchiu lemne cu ea, dat fiind faptul ca nu ai fi putut obliga vreun redactor sa mearga imbracat asa.
P.S. Pentru nostalgici si nu numai, aveti vreo istorioara/parere/amintire funny/orice despre Compact?

8 comentarii:

  1. foarte tare! era mai bine daca ramineam cu impresia de la inceput ca macar voi doi ati fost privilegiati :)))In amintirile mele despre tricouri si geci cu numele postului de radio...te asigur ca erau si frumoase si era si o mindrie sa le porti. In rest...sint de acord...puteau sa capete alte intrebuintari. Asa ca mai bine cautam in tolba ceva amintiri mai vesele si colorate. Despre Compact. Sau si mai bine, despre oamenii Compact. Ca noi sintem mai importanti decit un brand.Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amintiri de la Compact... Cred ca primul lucru care imi vine in minte - professionally speaking - sunt biletelele cu cerintele pentru poze lasate de tine sau Otilia pe biroul meu :d. Ma gandesc acum ca ar fi fost frumos sa le fi pastrat!
    P.S. Si una cu Mutu de la Fiorentina la stirile de coloana! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul lucru funny legat de lansarea ziarului de care imi aduc aminte e chiar noaptea primului numar. Am fost (prima oara intr-o tipografie de altfel), am beut sampania si pupat tortul (sau era invers ?:))si am plecat. Era vreo 2.30 si eram cu "Furia Rosie" - o Dacie cu 2 ani mai "tanara" decat mine. Nici nu trec de primul stop si, pe Splai, hop si nenea Cap de Creta. Ma trage pe dreapta, si cand il depaseam a aflat si de ce m-a oprit - aveam un stop ars. I-am dat actele sa-mi dea amenda cu care ma amenintase si am asteptat. S-a intors peste 5 min cu un Avertisment... Si nici nu apucasem sa-i spun ca io lucrez la Compact :))

    RăspundețiȘtergere
  4. am multe "istorioare" funny, si cine e gata ;e poate afla. una care imi vine in minte este legata de doi colegi care au tot incercat sa ascunda o relatie. ii dadeau de gol doar smsy-urile. cand la ea, cand la el BIP BIP cine s-a prins s-a prins, cine nu... a aflat de la colegi.

    o alta este cea legata de gecile branduite "Compact". Marturisesc ca sunt una dintre persoanele care s-a declarat impotriva purtatii lucrurilor branduite, insa asta nu inseamna ca toti tre sa faca ca mine. :D
    CIP! sper ca nu te-au deranjat comentariile mele. am fost directa, asa ca de obicei si chiar daca unii cred ca eu vb pe la spate. in fine, istorioara este legata de ultimele lucrutri branduite cu "Compact". Ne-am inghesuit ca mustele intr-un loc mirositor sa apucam un tricou, o sapca si 2 sortulete portocalii. plus bonus ghiozdan. Ghiozdanul il am si acum. Il vrea cineva? Il cedez, chiar daca ma tenteaza sa ma duc cu el la sala.
    Ma mai gandesc la intamplari si poate mai revin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ale, comentariile directe au fost si raman apreciate, stai linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Prea multe amintiri... pretutindeni exista cate o crapatura, si pe acolo poate sa patrunda lumina de care avem nevoie in viatza

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am si niste poze. Una e cu cutiile din statiile de metrou, si alta e cu un Logan care poarta pe o portiera soferului un autocolant cu sigla. Poza cu Loganul e de saptamina trecuta... Vroiam sa i-o dau Florii de Cires... dar e prea afectata...

    cc

    RăspundețiȘtergere