joi, aprilie 30, 2009

Hai sa sarbatorim 3 ani de COMPACT!


Idee de moment venita pe filiera Ionut Zgondoiu, Bogdan Biszok, Ciprian Voiculescu, Ruxandra Olarasu:


Sambata, 2 mai, sa se stranga care are placere, care a avut legatura cu Compactul, intr-un loc cu verdeata, la un sfarait de mici, la o bere/suc, vin, apa plata. Prima propunere este complexul de la Belciugatele http://www.roturism.com/cazare/complex-turistic-diana-belciugatele-4535.html


Aici se poate si innopta, cadrul e idilic, iar pretul /camera, in cazul in care doarme cineva, este undeva in jurul a 120 lei camera dubla.

Pana maine spre dupa amiaza asteptam sugestii, propuneri, reclamatii (constructive), apoi tragem linie si stabilim telefonic detaliile. Spor la commenturi!
UPDATE: Deoarece orice idee poate fi finisata, hai sa luam in calcul (din cauza vremii, a timpului scurt si a altor chestiuni care pot interveni) ca aceasta intalnire sa aiba loc sambata cealalta, pe 9 mai!

12 comentarii:

  1. vin si eu, yupiiiiiiiiiiiiiii. marco

    RăspundețiȘtergere
  2. Tre sa facem si un tort si sa ii chemam pe Laurentiu, Horia, Daniel si Ciprian sa il taie:))
    Pentru cunoscatori: "Ia Compact before you go-go"

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca a existat aceasta inititiva, pentru ca spiritul Compact,zic eu,ca nu va muri.

    PS: Mi-e tare dor de voi si de abia astept sa depanam amintiri frumoase.

    Cred ca pe 9 mai ar fi mai bine. Probabil multi si-au facut alte planuri de 1-2 mai. Iar vremea se pare ca nu e prea prietenoasa.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai aproape ca n-am carnet :((!
    Daca vreti sa mai chemati pe cineva si nu aveti datele de contact, spuneti aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ar fi sa astern amintiri despre COMPACT, mi-ar fi greu, nu pentru ca nu am niciuna, ci pentru ca am prea multe frumoase. Pacat ca despartirea a fost una atat de brusca si urata. Pusa la cale de niste baieti destepti din presa….Parca au terfelit in noroi toata imaginea pe care ne-o creasem despre acel loc de munca. Pentru cei care lucrau acolo, COMPACT nu mai era un simplu loc de munca. Devenise un loc al prieteniei, un loc in care cuvantul echipa nu mai avea acea rezonanta utopica. Ziarul acela, pe care unii il numeau fituica, reusise sa ne faca „compacti”. Un ziar mic, dar puternic, care ascundea o echipa pe masura.
    Ce sa mai spun, cateodata mi se face un dor de sedintele acelea de sumar, care nu aveau nimic de-a face cu rigiditatea unor intalniri corporatiste. Devenise un fel de ritual. Fiecare avea locul lui si o partitura de prezentare care, de multe ori, starnea hohote de ras. Ne zbateam sa gasim cele mai bune subiecte, iar „vinderea” lor nu era deloc usoara… Cea mai buna in „vanzari” era Anca. Avea o indarjire de nestavilit. Mihaela incerca mereu sa pastreze tonul serios al sedintei. Ma amuza mereu felul in care se „rafuia” cu sefii pentru a-i convinge de miza editoriala a subiectelor. Si acum imi rasuna vocea ei patrunzatoare…Insa cea care reusea involuntar sa inveseleasca atmosfera era Iulia. Jumatatea mea de la People incerca mai mereu sa convinga asistenta de miza vizuala a subiectului. Interesant este ca, ea insasi, devenise un subiect destul de vizual. La capitolul asta, nu pot sa o uit pe Lulita, care mereu ne binedispunea cu felul trasnit de a se imbraca si cu comentariile ei haioase.
    Cip erai cel mai relaxat si inainte si dupa ce ai devenit sef. (Apropo am admirat mult faptul ca puterea nu te-a schimbat). Ma enerva mereu ca veneai cu macheta deja facuta si erai mereu sigur pe tine.
    Pe Ciprian Rus nu am apucat sa il cunosc prea bine, insa mi-a dat impresia ca a fost asimilat rapid de echipa si devenise unul dintre noi…
    Mi-e dor de o groaza de colegi, de Bogdan care niciodata nu iti refuza ajutorul, de mersul fitos al Emilei si calmul ei imperturbabil, de Nati cea mereu agitata, de optimismul debordant al Danei, de Catalina care mi-a ramas datoare cu invitatia la conacul din Facaieni, de rasul homeric al Otiliei, de Ghita cel mucalit, de blandetea Magdei, de Cristina, Carmencita si lista continua cu toti cei care cred ca nu m-am gandit deloc la ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare Dragilor,
    Cu mare bucurie ma alatur initiativei pe care o salut cu entuziasm :)

    RăspundețiȘtergere
  7. pe scurt: sa sarbatorim :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Ola, sper ca nu v-ati intalnit fara mk,da? reprogramam saptamana asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. carmencita, se face pe 9 mai. Sau asa speram!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si pe mine ma incearca un mare dor fata de ceea ce a fost Compact.

    RăspundețiȘtergere
  11. the first comment (anonim) was not from me. but i would love to attend next time. i will probably be in bucharest next week. hai sa petrecem!

    RăspundețiȘtergere
  12. data e 9 mai, dar locul si ora??? :)

    RăspundețiȘtergere